pondělí, května 15, 2006

Bezohledný soused

Nemohu než odcitovat pár řádek z letáčku, který se mi dostal do schránky:

"Bezohledný sousede. Buďte tak hodný a uvědomte si, že v domě nebydlíte sám, ale s ostatními lidmi, kteří stávají ve stejnou dobu jako vy. Tím vaším ranním a nočním troubením, které se opakuje již delší dobu (např. 24.4. v 5.30 hod!!), nezdravíte pouze svoji rodinu, ale budíte nás ostatní."

Chtěl bych tímto poprosit dotyčného neznámého souseda, aby zvážil, jestli svým chováním zbytečně neobtěžuje ostatní.

3 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Také jsme chtěli na ten letáček reagovat, ale předběhl jste nás. Souhlasíme s váma a děkujeme dotyčnému, který ten letáček napsal a hodil do schránek, protože jsme to časté troubení také zaregistrovali a myslíme si, že "neznámý soused" bydlí v 1. patře. Jednou jsme ho vyčíhali. Pokud bude "neznámý soused" chtít, pořídíme mu mobil, aby si rodinu v klidu prozvonil a nebudil tak ostatní.

7:03 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Ahoj, bydlíme v domě Pelušková 1444. Teď v létě se každý den večer scházejí pod našimi okny pejskaři a hlasitě se baví a smějí a přestanou až kolikrát po půlnoci. Teď v létě, kdy je teplo a každý má otevřené dveře je opravdu slyšet každé jejich slovo. Nevím, proč si udělali sněm uprostřed atria a nejdou s těmi psy raději někam na louku, kde nikomu nebude vadit ani hlasitý hovor a smích, ani výkaly, které po psech zůstávají. Dost mi vadí, že trávník, kterého je kolem našeho domu tak málo je doslova spálený a zničený od psích výkalů. Přitom stačí, aby si pejskaři své psy vodili ven z atria na pole nebo louku. Zeleně je kolem až dost. Opravdu není příjemné se dívat z okna a vidět psí extrementy, kdyby alespoň dotyčný po svých psech uklízeli. Docela se divím, že okolí bytů takhle ničí. Asi si to neuvědomují.¨
Tímto bych chtěla apelovat na pejskaře, aby prosím omezili svoje "dýchánky" před byty a skončili nejpozději ve 22.00 hodin, tak jak ukládá domovní řád, jinak to bude považováno za rušení nočního klidu. V domě jsou i lidé, kteří brzy ráno vstávají do práce a rádi by se v klidu vyspali. Berte prosím ohled i na ostatní a přesuňte svoje schůzky mimo areál, kde nikomu vadit nebudete a navíc vaši psi nebudou znečišťovat trávníky v okolí domů.
Všiml jste si toho někdo také? Vadí vám to?

12:40 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Dobrý den,
co se týče hluku, mně zejména vadí hlasitá hudba z protějšího domu Lipnická. Nezdá se mi normální, že dotyčná osoba má celý balkom dokořán a ostatní obyvatelé zavřená okna.Vadí mi, že přijdu z práce a když si chci odpočinout, tak mě čeká jen řvaní hudby a pronajímetelů na balkonech.

8:39 dop.  

Okomentovat

<< Home