sobota, února 10, 2007

Psí Exkrementy - Přímo Před Vchodem!

Obávám se, že musíme poděkovat naším sousedům, kteří vlastní pejsky, že tak dokonale hnojí trávník před našim vchodem. Hned před vchodem je psích hovínek nepočítaně. Společně s nedopalky pomáhají vylepšit naše atrium.

Moc se těším na léto. Teď v zimě, si přes zavřené okno přece jen jejich vůni tolik neužiji. Musím se prostě smířit s faktem, že jejich omamné aroma si náležitě vychutnám pouze poblíž zvonků. Ale dočkám se, až budu v létě větrat plným oknem, dostane se libá vůně i do mého bytu. A nejen to, budu si moct vyslechnout klábosení několika pejskařů. Občas se tento koncert protáhne i přes půlnoc.

Naprosto rozumím majitelům čtyřnohých mazlíčků. Je skvělé strávit alespoň pár minut denně na zdravém vzduchu. Nedivím se, že je baví jen tak si vyjít metr až dva před vchod, pustit svého pejska na volno a nestarat se co dělá. Vůni z psích výkalů lze pak už jen umocnit cigaretkou. A na zemi se vytvoří dokonalá mozaika - psí hovna (oválky) a nedopalky (obdélníčky).

Jen se bojím šťouralů, kteří chtějí tomuto hnojení učinit přítrž (viz. Vadí vám psí exkrementy u vašeho domu?). Uklidňuje mě, že magistrát pouze nařizuje psí exkrementy odstraňovat, ale že tuto povinnost nevymáhá.

Psí exkrementy přímo před vchodem do domu Lipnická 1447 Psí exkrementy přímo před vchodem do domu Lipnická 1447

2 Comments:

Blogger nahradku said...

Diskuse na stejné téma http://www.nahradku.ic.cz/smf/index.php?topic=35.msg78

(musíte se nejprve zaregistrovat)

3:27 odp.  
Anonymous Anonymní said...

[url=http://www.friendface.org/pg/profile/buy_augmentin]augmentin pediatric[/url] In judgments about the process of care that doctors provide, a general practitioner, for example, might be assessed on the basis of how many of his or her patients aged over 50 years have been screened for colorectal cancer. [url=http://www.netknowledgenow.com/members/buy_5F00_bactrim.aspx]bactrim ear infection[/url] Despite the essential ad hoc nature of learning clinical medicine, a “key cases” approach can enable PBL to be used to deliver the core clinical curriculum. [url=http://srandolph.communityserver.com/members/Buy-Cialis.aspx]Cialis rezeptfrei[/url]

3:08 dop.  

Okomentovat

<< Home