sobota, října 27, 2007

Zabezpečení - Hotovo

Z komentářů některých spoluvlastníků to vypadá, že v našem domě se odhrálo velké drama. Jako kdyby jim chtěl nekdo vyvlastnit byt nebo alespoň co nejvice znepříjemnit život. Nestalo se!

Naopak, dalo by se říct, že se nestalo vůbec nic. Jediná změna je v tom, že musíme používat nový klíč. U dveří do sklepů zmizela klika a na jejím místě se objevila koule, takže i když není zamčeno, není možné prostě jen tak otevří dveře. Po výměně zámků se nestalo nic dramatického. Jsem moc rád, že vstupní dveře jsou téměř vždy zamčené a v garážích je také klid.

16 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Dobry den
To se pletete vazeny sousede.
Z peti pripadu kdy vchazim ci odchazim z domu je ve trech odemceno.Kazdy den je odemceno nekdy nejsou ani zavrene dvere. Denne, kolem poledne vstup z atria,dnes v noci byly dvere do Lipmicke dokonce i nezavrene.
Nejspise bud nas spolecny majetek casto nenavstevujete nebo naopak dum vubec neopoustite.
Dokonce se domnivam ze nektere vase postrehy o deni v v nasich domech jsou vazne matouci.............
Nicmene vam vazeny Administratore dekuji za moznost verejne vyjadrit svuj nazor..

9:55 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Dobry den,

dnes rano pri pravidelne obchuzce obou domu jsem zjistil vytrzene kovani a vyrvany zamek a to zevnitr domu u vchodovych dveri do Lipnicke 1447. Napadaji me jen tri varianty:

1)radeni silence (mozna ze i nekym vpusteneho z venku at uz schvalne nebo nahodile).
2)pomsta ruzoveho pantera za to ze nekdo vymenil zamek za lepsi.
3)dilo neznameho zamecnika, ktery si timto zpusobem chce prividelat.

Ano castecne souhlasim s pisatelem predchoziho prispevku, body 1) a 3) lze eliminovat pravidelnym zamykanim (nebo alespon zaviranim dveri za sebou) a soucasne nevpoustenim do domu nikoho, co tam nema co delat. Blbost vsak patrne zcela nevymytime nikdy.

Platime to vsichni vazeni vlastnici, proto by nekdy mozna neskodila i vetsi vsimavost k okoli.

1:01 dop.  
Anonymous Anonymní said...

TO SE PLETETE! CO JSME SI NEOBJEDNALI, ZÁSADNĚ NEPLATÍME! A TY PŘÍSPĚVKY SNAD PÍŠE NĚJAKÝ FANATICKÝ PŘÍZNIVEC VEJBORŮ! KOLIK VÁM ZA TO PR PLATÍ?!

1:55 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Kovani bylo puvodni, takze jste si znicil co jste si "objednal". Co jste si vlastne vsechno objednal? Muzete se snaset padakem na vlastni balkon a nevyuzivat tak neobjednane sluzby.

4:31 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Dobry den
Napada me dalsi varianta a v tom pripade bych rad poradil tem blahovym sousedum kteri ve svych sklepech skladuji drazsi majetek napriklad jizdni kola v cene 5 az nekonecno tisic aby je pro vsechny pripady uskladnily jinde. V pripade opetovneho ukradeni nekolika kol by nas mohla postihnout dalsi akce klice .Umim si predstavit jeste horsi scenare.
Mimo to mam dotaz ,volal dotycny POLICII,aby tuto zpusobenou skodu mohl pozdeji nahlasit jako POJISTNOU udalost????????????
Nebo zaplatime novy zamek ,vlozku vcetne kliky a stitku opet vsichni ze spolecneho fondu,jako jiz nekolikrat zminene ukradene hasicaky a dalsi??????
Predpokladam ze pokud platime pojisteni domu,vztahuje se pojisteni i na tento druh zpusobene skody.
Zamerne se nepodepisuji jako VLASTNIK aby si nekdo nahodou nepletl mou identitu s VLASTNIKEM ci VLASTNICI a nesnazil se zesmesnit mou osobu.
Pokud nazivam nekoho blahovym tak jen proto ze pouze blahovy clovek a to pouzivam jemne oznaceni,umisti drazsi majetek do spolecnych prostor.Pokud tak cini nerika si o nic jineho nez o to aby mu nekdo jiny jeho majetek uzmul.
Tedy pro jistotu Anonymni soused

4:48 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Potom je ten "nekdo" pane Bubeniku asi zraly na dusevni hospitalizaci, kdyz si nici vlastni majetek, jen aby nam vsem neco dokazal nemyslite? Navic vzhledem k terminu to pusobi pomerne ucelove. Ale kdyz myslite, ze je to cesta k naprave lidstva, ja se s Vami prit nebudu.

5:18 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Dobry den,

Vy si ve sve naivite opravdu myslite, ze pojistovna skodu uhradi v plne vysi? To snad nemuzete myslet uplne vazne?

5:21 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Vraťte laskavě původní zámek, ať máme jeden malý klíč od všech společných dveří a nemusíme se tahat s dalšími velkými zbytečnými navíc.
http://nahradku.blogspot.com/2007/10/shromdn-spoleenstv-vlastnk.html#comments

5:26 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Vy ignorante, zamek nekdo vylomil "raz dva" zevnitr a ne z venku. Zevnitr neni nutne davat drahe bezpecnostni kovani, protoze skoro nikdo neuvazuje ve zvrhlych intencich jako Vy, ze si bude nicit sam svuj majetek. Priste Vam doporucuji rozmlatit dvere zvenku, aby jste nam dokazal, ze mate pravdu.
Mj. slysel jste taky nekdy neco o spoluucasti v ramci pojistky. To mate jako u auta. Pokud nulova spoluucast pak obrovska pojistka, pokud prijatelna pojistka, pak urcita spoluucast. Vam aby clovek taky vysvetloval zakladni fungovani systemu. Ale Vy, na coz usuzuji z Vaseho jednani, jste asi zil predtim na Marzu a ted si teprve zvykate.
Proc si radeji nekoupite vlastni barak a nedate nam vsem pokoj.

taky anonymni soused.

6:07 dop.  
Anonymous Anonymní said...

opravdu mile ,vyjadrit nazor a byt nazvan ignorantem.Na pojisteni se dotazuji zamerne ,ponevads me a patrne niko jineho Ikon ani vedeni spolecenstvy obou domu ,nespravil o tom co je vlastne pojisteno .
Oprava fasady? ,oprava strechy?platime ze sveho alespon co jsem pochopil,veskere zpusobene skody a kradeze taktez tak co je soucasti pojisteni?Nejsem tak hloupy abych si myslel ze rozbity ci ukradeny kryt svetla zaplati pojistovna,stejne tak jsem dalek obvinovat osoby jako je p.Bubnik (tedy oponenty vymeny zamku)z toho ze sam a umyslne rozbil zamek dveri.Zamyslel se panove nekdo nad tim ze mohou byt uplne jine duvody toho proc je rozbity kryt svetla nebo vylomeny zamek dveri.V predchozim prispevku jsem co se tyka dveri jiz naznacil a co se tyka krytu svetel,neumyslne rozbite detmi,nebo pri vymene zarovky?Proc kryt chybi zrovna od te doby co opetovne svetlo sviti?
:-)Panove zacinate byt k smichu...
Muj nazor a na ten mam pravo je ten ze nekdo a jiste je to jeden z pisatelu tohoto blogu ,zamerne vse svadi na zlodeje,chore mozky a zamerne poskozovatele naseho majetku...Aby ospravedlnil sva minula a budouci pocinani,at pri vyberu opravarenskych firem ci provadenych av budoucnosti provadenych praci.Je zde jista skupina lidi,ktera se snazi ve svem vlastnim zajmu provadet urcite upravy na nasem spolecnem majetku,stejne tak nasmlouvat nektere sluzby,abych to vysvetlil pochopte proc nerozdelit naklady na tyto projekty mezi vsechny obyvatele domu???
Je lepsi vytvorit obraz naseho domu jako soucast polorozpadle ctvrti v Broxu a ziskat tak na svou stranu dalsi z ovlivnitelnych spoluvlastniku.To vse zamerne pred schuzi vlastniku :-) Nemyslim ze je naprosto vse v poradku,jiste ze ne.Ale, proc se debata nesoustredi treba na sluzby spravcovske firmy,coz si myslim je dulezitejsi nez to kdo a proc rozbil svetlo.Uklid domu ,Atrium (trava,zarustajici chodnik,zimni uklid),opravy v dome(rychlost jejich provedeni) ,proc se oprav musime domahat a nejsou provadeny automaticky ,ucetnictvi(viz rozspis na druhe strane pozvanek) a jiste dalsi veci.....
Staci kdyz si vazeni spoluvlastnici polozite par otazek a jsem si jist ze na ne najdete rychlou odpoved..

Osobne se domnivam ze tento blog nejen ze uz na vstupni strance a svym komentarem admin zamerne mate navstevniky techto stranek ,ale navic si jej privlastnily osoby jako p.Ruznar a p.Bubnik.At sem clovek napise cokoli nelibi se zadne ze stran a stava se obeti anonymnich urazek. No alespon vim s kym mam co docineni.
Tedy znovu a pro jistotu Anonymni soused

12:15 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Dobrý den, dovolte, abych přidala též jeden komentář. Je neuvěřitelně naivní představa člověka, který zde vyplodil odstavec o tom, že díky novým zámkům je "zabezpečení-Hotovo". Se zamykáním a zavíráním dveří jsme tam, kde jsme byli před výměnou. Co se týče úklidu garáží, nedokážu posoudit, jelikož do nich nevcházím, ale co se týče úklidu v domě, ve výtahu a ve sklepě, to je hrůza, několikrát v týdnu sbírám u schránek letáky, občas obaly od bombonů apod., vím, že to není věcí úklidu, ale ty obaly tam leží někdy i týden, nehledě na to, jak zaplivaným výtahem musím jezdit, je to nechutné, za úklid platíme měsíčně docela slušnou částku, která bohužel neodpovídá odvedené práci. Co se týče fasády a ostatního, to si nechám na schůzi, která je již zítra a pevně doufám, že se nás sejde i přes jistou nechuť k výboru dostatek.

2:13 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Dobrý den, dovolte, abych přidala též jeden komentář. Je neuvěřitelně naivní představa člověka, který zde vyplodil odstavec o tom, že díky novým zámkům je "zabezpečení-Hotovo". Se zamykáním a zavíráním dveří jsem tam, kde jsme byli před výměnou. Co se týče úklidu garáží, nedokážu posoudit, jelikož do nich nevcházím, ale co se týče úklidu v domě, ve výtahu a ve sklepě, to je hrůza, několikrát v týdnu sbírám u schránek letáky, občas obaly od bombonů apod., vím, že to není věcí úklidu, ale ty obaly tam leží někdy i týden, nehledě na to, jak zaplivaným výtahem musím jezdit, je to nechutné, za úklid platíme měsíčně docela slušnou částku, která bohužel neodpovídá odvedené práci. Co se týče fasády a ostatního, to si nechám na schůzi, která je již zítra a pevně doufám, že se nás sejde i přes jistou nechuť k výboru dostatek. Přeji Vám všem příjemný den.

2:18 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Dle mych informaci muze za fasadu spatne zkolaudovany barak, bez terminu odstraneni evidentni zavady. Hezky den.

2:22 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Dle mych informaci je dum zkolaudovany a fasada neni v kolaudacnich zavadach, je o ni pouze zminka, ze bude dodelana pri stavbe 5. etapy.

4:54 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Nikde v kolaudacnim rozhodnuti nic o nejake V etape neni, a proc taky, treba se nikdy nepostavi.
Proto to melo byt uvedeno jako zavada a termin odstraneni, misto hovadin, jako je neporadek v nejake mistnosti.
Mimochodem,urcite pri stavbe V etapy nebude nic dodelano, jen se ten soucasny stav zakryje novym domem a maximalne se dodelaji ty nezakryte casti.

6:33 dop.  
Anonymous Anonymní said...

treba zkontrolovat:)

5:50 odp.  

Okomentovat

<< Home