pátek, prosince 21, 2007

Oficiální stranky SVJ Peluškova a Lipnická

Výbor SVJ založil stránky našeho společenství - http://svjpeluskova1444.pise.cz/. Věřím, že to povede k větší informovanosti nás všech ostatních. Třeba i vice vlastníků příjde na příští schůzi SVJ :-).

Jsem velmi rád, že na blog bylo přidáno tolik komentářů, ale otázkou pro mě zůstává, kolik že vlastně lidí na blog přispívá. Z diskuze na blogu to totiž vypadá, že spousta členů není spokojená s výborem SVJ a vůbec, že společenství je ve válečném stavu. Dovolil bych si tvrdit opak:

  • drtivá většina vlastníků nemá k výboru významějších námitek
  • společenstvím vládne velice poklidá atmosféra

Proč si to myslím? No protože jsem byl na schůzi vlastníků a byl jsem moc zvědavý, jaká bude účast a jak se bude výbor bránit proti výtkám od nespokojených vlastníků. Skoro to vypadalo, že bude zapotřebí právníků a policie, aby vše proběhlo vklidu – letáky, které se objevily těsně před schůzí moc přátelsky nezněli.

Opak byl pravdou. Na schůzi se nás sešlo méně než polovina, což si myslím že do jisté míry odpovídá tomu, že většina vlstníků neměla problém, který by se musel na schůzi řešit. Pouze několik málo jedinců se snažilo projevit výhrady k práci výboru a chodu společenství. Jejich připomínky ale nebyly věcné a spíš než o výhrady šlo o obecné nic neřešící stížnosti typu: “Společenství by mělo funvovat levněji a lépe ...” nebo “Když už vyhazujeme peníze za domovníka, tak ať seká trávu, odhazuje sníh, posypává chodník, uklízí, ... – na to přece nebudeme najímat další firmu”. Jistě, práci výboru je potřeba kontrolovat a hlavně správcovství poskytované IKONem. Vždycky je a bude co zlepšovat. Pokud má někdo nějaké konstruktivní nápady, ať je přidá na oficilální stránky společenství nebo jiným způsobem kontaktuje členy výboru.

Jestě bych si dovolil zeptat se stěžovatelů (a jsem si skoro jistý, že jich není víc než 3) jesli jsou ochotni alespoň nepatrně přispět ke zlepšení našeho bydlení? Jste ochotni obrátit se na výbor a alespoň věcně zformulovat váš problém nebo dokonce pomoct s jeho vyřešením? A co vlastně očekáváte od výboru? Co může výbor dělat aby nebyl nařknut z překračování pravomocí? Jestě pořád někomu vadí výměna zámků?

Děkuji VŠEM za Vaše příspěvky a přeji hodně stěstí do nového roku.

PS: Dík za info ohledně dostavby V etapy

Štítky:

55 Comments:

Anonymous Anonymní said...

AD drtivá většina vlastníků nemá k výboru významějších námitek
No ono ciste statisticky, slabomyslnych, kteri nechavaji rozhodovat o sobe bez sebe je vzdycinky vetsina.
AD Na schůzi se nás sešlo méně než polovina, což si myslím[,] že do jisté míry odpovídá tomu, že většina vl[A]stníků neměla problém, který by se musel na schůzi řešit.
To bude tim, ze vetsina ma na starost jeste dulezitejsi a vynosnejsi cinnosti nez je schuzovani s lidmi, kteri jim stejne nejsou schopni presprilis naslouchat a „jedou si po svem“.AD Pokud má někdo nějaké konstruktivní nápady,
Stranky prave konecne vznikly na popud clenu SVJ a ne naseho „akceschopneho“ vsehoschopneho vejboru, stejne jako plno ostatnich veci.
AD ať je přidá na oficiLální stránky společenství
Ale tam si preci to vybor ucinil pouze pro sebe jako hlasnou troubu a dava tam jen to, co se mu hodi. Proc tam nelze diskutovat jako jinde? Proc v casti „Dokumenty“ dosud chybi
• prehledy hospodareni (aktualni + minule roky),
• objednavky vc. prehledu nabidek oslovenych konkurencnich dodavatelu zarazenych do vyberovych rizeni vc. tech, co byli osloveni a neodpovedeli, resp. odpovedeli, ze nemaji zajem vc. toho proc nemaji zajem (at vidime, co vse za nas vybor nasmlouval se svymi znamymi bez schvaleni shromazdenim vlastniku),
• minuly i soucasny prehled zavad vc. stavu reseni,
• program a zapisy ze shromazdeni spolecenstvi,
• program a zapisy ze schuzi vyboru.
AD Co může výbor dělat aby nebyl nařknut z překračování pravomocí?
Cinit se pouze dle stanov, zakonu a usneseni usnasenischopneho shromazdeni.
AD Jestě pořád někomu vadí výměna zámků?
Je to snadne. Ten, komu vadila, za ni nezaplatil. Kazdy rozumny spoluvlastnik plati jen za to, co si objednal bud sam nebo prostrednictvim usneseni usnasenischopneho shromazdeni a ne to, co si svevolne usmyslili vejbori.

6:02 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Prosim vybor, aby zamezil Bubenikovi vstup do mistnosti s odpadky, jizdu vytahem apod. Nic z toho si neobjednal a ani mu to neschvalilo shromazdeni.

1:35 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Vytah ma ve smlouve a stejne jako odpad jej ma zaplacen daleko dopredu.

12:08 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Jasne, ma dluh a bude nam tady kazat neco o hospodareni a nazyvat lidi slabomyslnymi.

1:38 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Kdyz chce tak vsechno zverejnovat, tak at tam jsou taky vyse dluhu, to zase zajima me, nez nejaky podelany dve stovky za zamek.

1:41 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Pan Bubeník má pravdu. Nelze nazývat dlužníkem někoho, kdo neplatí za to, co si neobjednal ani on, ani společenství, ale co za něj neprávoplatně objednali vejboři u svých známých, aby jim přihráli kšefty, tj takový člověk u SVJ žádný dlu hemá. Vy snad platíte za to, co jste si neobjednali? Potom jste opravdu, ale opravdu slabomyslní, že?

5:56 dop.  
Anonymous Anonymní said...

tak konkretne, co si vybor objednal u svych znamym, kdyz jste tak informovan/a????

5:59 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Proc asi vybor jeste nezavedl transparentni ucty, ktere jsou u SVJ obvykle, ale naopak prevedl ucet SVJ do banky, kde jeden z clenu vyboru pracuje?!

Viz NETRANSPARENTNI HOSPODARENI VYBORU => ZAVEDENI TZV. „TRANSPARENTNICH“ UCTU
Viz „je ale potreba hlidat si financni toky, zda se nerealizuji predrazene zakazky a spravce neinkasuje provize za vyber dodavatelu. Spolecenstvi ma vzdy pravo dohlizet na transparentnost vyberu. V tom mohou pomoci take takzvane transparentni ucty, kde jsou zaznamenane a zverejnene veskere transakce v aktualnim case. Vsichni majitele tak maji moznost sledovat, co se deje s jejich penezi!“.
Zdroj: Hledáme členy výboru. Zn. Znalost práva výhodou
http://www.lidovky.cz/hledame-cleny-vyboru-zn-znalost-prava-vyhodou-fqz/ln_noviny.asp?c=A070612_000149_ln_noviny_sko&klic=219818&mes=070612_0
Dale viz napr. Vlastníci bytu na internetu
http://www.lidovky.cz/vlastnici-bytu-na-internetu-d1w-/ln_noviny.asp?c=A070612_000150_ln_noviny_sko&klic=219818&mes=070612_0

5:59 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Fakt debil

6:19 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Jasne, znami pana Ruznara maji popelarskou firmu a on jim prihral kseft. Take uzavrel smlouvu s firmou Plural na EPS, take asi opet znami (i kdyz Plural uz davno pred stavbou nasi etapy delal dohled na EPS v ostatnich etapach a diky svazanosti vsech etap na to dohlizi jedna firma).
Co tu mame dale, pan Vodicka, take znamy (ackoliv dela domovnika i pro ostatni spolecenstvi).
Dale IKON, ten tu byl uz davno.
Jednorazova akce vymena zamku, opet znami pana Ruznara.
Pokud neco mate tak predlozte dukazy, v opacnem pripade pozor na krive obvineni.

6:33 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Jeste k prispevku 5:56>AD co si neobjednal on ani spolecenstvi, ale vybor....... Vybor, vazeny/a, jedna navenek jmenem spolenstvi, uzavira smlouvy atd.
Takze to neni nejake spolecenstvi a nejaky vybor. Ale vybor je statutarnim organem spolecenstvi (jestli teda vite co to je), je jeho soucasti.(ma prava, povinnosti a odpovednost (to mi jiste pripomenete))

AD Zivnobanka> proc, proste protoze, a proc ne. Svet se netoci kolem pana Bubenika po elipsach malo odlisnych od kruznic. Na minulem shromazdeni nikdo o uctu nerekl ani popel, ale tady vam usta jedou jak na jarmarku. Ve vsem je proste problem.

6:45 dop.  
Anonymous Anonymní said...

OPAKOVANI MATKA MOUDROSTI: Vybor nezije ve vzduchoprazdnu. Byl zrizen shromazdenim vlastniku a smi cinit jen to, cim jej vlastnici na schuzi, popr. v ramci stanov, poveri. Nemohou delat, co si usmysli, navic za nase penize. Tento vybor neni ani schopen svolat usnasenischopne shromazdeni. A ze to lze, o tom svedci vetsina prikladu z okoli i odjinud.

K tomu srovnej citace ze stanov, tj. vybor nesmi cinit nic, cim jej nepoverili vlastnici, jejich stanovy, ci zakon.
Cl. VIII Vybor
(1) Vybor ... rozhoduje ve vecech ... S vyjimkou tech veci, ktere jsou podle zakona o vlastnictvi bytu a techto stanov ve vylucne pusobnosti shromazdeni, anebo si je shromazdeni k rozhodnuti vyhradilo. (s. 7)
Cl. XIV ... povinnosti clena spolecenstvi
(2) Clen spolecenstvi ma povinnosti vlastnika jednotky a clena spolecenstvi uvedene v prislusnych ustanovenich zakona o vlastnictvi bytu a techto stanov, zejmena ma povinnost … e) zdrzet se jednani, jimz by zasahoval do prava ostatnich clenu spolecenstvi (s. 11).


Vymena zamku za modernejsi (modernizace tykajici se vsech) nebyla schvalena schuzi dle stanov. Navic neni nic platna, kdyz kdokoli pusti do domu kohokoli a kdyz dvere od sklepu nechavaji lide otevrene, obojihoz jsme byli nekolikrat svedky.
PODSTATNE ZMENY NA SPOLECNYCH CASTECH DOMU TYKAJICI SE VSECH MUSI DLE STANOV SCHVALIT VSICHNI VLASTNICI. Viz
Cl. IV Podstatne zmeny spolecnych casti domu (s. 3)
Spolecenstvi dale zajistuje se souhlasem vsech clenu spolecenstvi zmeny stavby (nastavby, pristavby, rekonstrukce a modernizace) a zmeny v uzivani stavby.
Cl. VII Shromazdeni
(14) K prijeti usneseni o zmene ucelu uzivani stavby, o zmene stavby, jakoz i o podstatnych zmenach tykajicich se spolecnych casti domu je zapotrebi souhlasu vsech clenu spolecenstvi. (s. 7)
plus (12) ... Jde-li o dulezitou zalezitost, muze prehlasovany clen spolecenstvi pozadat soud, aby o ni rozhodl. … (s. 6)

12:11 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Smlouvu s Pluralem mel vybor vypovedet, jakmile na ni prisel, resp. nejmene pohrozit vypovezenim, pokud nevrati cast penez za predrazenou zakazku a neslevi y budoucich plateb. K tomu srovnejte:

RESENI NEFUNKCNI EPS <=> VYPOVEZENI VELMI NEVYHODNE SMLOUVY SE SPOLECNOSTI PLURAL
V jakem je stavu a proc se tolik vlece?! Proc jeste neni vypovezena velmi nevyhodna smlouva se spolecnosti Plural, jak bylo dohodnuto na predchozich schuzich SVJ?!
Dle jednoho z nejvetsich specialistu na EPS v CR je nase cena za EPS „velka sila“. Pry se ani v objektech jako je napr. hypermarkety tolik neplati. Je prosim v ramci reklamace (+ brzkeho vypovezeni smlouvy) reseno castecne nedodani sluzeb (tj.
• pokud tam neni ten kabel, nemelo to pry byt zkolaudovano a kazdopadne by k tomu mela byt v kolaudacnim rozhodnuti vyhrada s terminem odstraneni,
• napojeni EPS primo na HZS mj. v projektu/stavebnim povoleni)
a pozadovano vraceni casti plateb a soucasne smluvni snizeni premrstenych sazeb?!
Z predbezneho porovnani ceniku od Prazskeho hasicskeho zachranneho sboru a nabidky od ALCOMu vyplyva, ze by nas obdobne nainstalovany dohled od HZS jako od ALCOMu vysel cca jen na ctvrtinu az tretinu ceny, NAVIC s PRIMYm NAPOJENIm K HZS (pravdepodobne v Satalicich). Jedine, co je pravdepodobne u HZS oproti komercnim subjektum drobne drazsi, jsou vyjezdy vetsimi auty (s mirne drazsi spotrebou PHM). Bude prosim zjistena a posouzena konkretni nabidka primo od hasicu a dana jim prednost?!

12:15 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Pane Bubeniku,

OPAKOVANI MATKA MOUDROSTI I PRO VAS> Plural hlida EPS pro 4 etapy najednou z velinu ve 3 etape. Tim, ze se na sluzbu sklada cca 400 domacnosti ze 4 etap, je cena na domacnost takova jaka je.

Pokud se smlouva vypovi, tak budeme muset najmout jinou firmu, ktera za obdobnych personalnich nakladu (nikdo tam nebude sedet za 20 Kc na hodinu) bude hlidat jen nas dum, tedy jen 108 domacnosti (navic jim zridit mistnost u nas + vybaveni jako WC, telefon atd.). Tim se cena primerene navysi (dejme tomu 3x na domacnost - to chcete?, jiste ze ne). EPS musime provozovat ze zakona, takze smlouvu nelze vypovedet bez nahrady, jinak se vystavujeme sankcim a pokutam, za ktery je odpovedny predevsim vybor, ne vy, pane Bubeniku. Takze proto neni vypovezena.

Smlouva by musela byt vypovezena vsemi etapami najednou a to v dobe, kdy bychom meli za ni nahradu. Jelikoz ma kazde spolecenstvi jine stanovy a nektera potrebuji k takove zmene souhlas shromazdeni, nebo se nesejdou (jako ted my), je takova zmena v soucasne dobe nemozna.

Dale, napojeni na HZS vyzaduje investici cca 150000,- Kc - klicovy trezor a dalsi investice do zmeny systemu a hlavne souhlas shromazdeni k takove investici.

No a bez tohoto souhlasu vybor preci nemuze rozhodovat, o vas, bez vas, tak to preci sam rikate (viz nazor na zamky (kde to bylo do 50tis.). Drzme se toho tedy i v tomto pripade.

Vybor neni odpovedny za to, kdo prijde na shromazdeni, navic nektere akce pred shromazdenim davaly tusit, ze se nas sejde vice nez dost, coz se bohuzel nestalo. Vite, ona ucast cca 46% je i tak dost velka, kdyz si uvedomite, ze se cca 20% bytu pronajima a jejich majitele maji ponekud nizsi motivaci k ucasti na takovem shromazdeni.

No a v neposledni rade, sam prece rikate, ze tam nikdo nechodi proto, ze vybor nechce naslouchat, tak co po tom vyboru porad chcete, kdyz nenasloucha..

Na jednu stranu kritizujete vybor za cinnost udajne mimo stanovy a vyzadujete souhlas shromazdeni (tedy vlastniky). Na druhou stranu ty same vlastniky nazyvate slaboduchymi a chapete jejich neucast.

Tot vse, preji vam hezky den a nesklebte se porad!

2:01 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Navic, jak pisete, vybor smi cinit jen dle stanov, zakonu a cim jej poverili vlatnici.
No a nikde ve stanovach, ani v zakone neni, ze vybor musi svolat usnasenischopne shromazdeni. Tak vidite, ze cini pouze podle stanov, tak jak si to prejete a striktne vyzadujete.
Vybor nenese a ani nemuze mit odpovednost za individualni rozhodnuti kazdeho jedince k ucasti na shromazdeni.
Z drtive vetsiny se totiz shromazdeni neucastnili lide, kteri zde nebydli a takove neprilaka sebelepsi "reklamni kampan". Vidite, ze ani vase negativne pojata reklamni kampan, ktera casto uspeje, nepomohla.
Myslim, ze vybor udela maximum pro ucast na pristi schuzi, zbytek je na jednotlivcich.

2:16 dop.  
Anonymous Anonymní said...

AD> PODSTATNE ZMENY NA SPOLECNYCH CASTECH DOMU TYKAJICI SE VSECH MUSI DLE STANOV SCHVALIT VSICHNI VLASTNICI - ano spravne, tak je to spravne, tak to musi byt i v pripade EPS!
Kazen musi byt, kazen je to hlavni!

2:24 dop.  
Anonymous Anonymní said...

SVJ je vlastníků, ne bydlících.

Viy výše: To bude tim, ze vetsina ma na starost jeste dulezitejsi a vynosnejsi cinnosti nez je schuzovani s lidmi, kteri jim stejne nejsou schopni presprilis naslouchat a „jedou si po svem“.

3:16 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Ano spravne, vlastniku, a nebydlici vlastnik ma mensi motivaci

3:26 dop.  
Anonymous Anonymní said...

To je vaše velmi subjektivní stanovisko.

6:03 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Koho zajímá, že nějaký pan Vopička dělá opičku i v okolí? Naše společenství vlastníků si žádnou opičku neobjednalo. To jen výboři jej pravděpodobně na něco privátního potřebují, takže si jej platí.

11:36 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Diskuse tady postrada smysl. Pokud by neco obdobneho melo byt na strankach spolecnestvi, tak to radsi nic. Tady je to hlasna trouba Fellowship of the Bubenik a jeho boje proti vsemu a proti vsem. A slozte se Grusserovi na spolehlivejsi automobil, at pak nemusite nadavat na vybor, ze neumi svolat shromazdeni.
Muzete se tu dal ukajet dosyta, ja tady koncim.

12:49 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Devcata a chlapci,

vy se musite v praci sakra nudit, ze mate cas omilat zde stale ty ptakoviny dokola.
Taky by me zajimalo kdo zamestnava pana Bubenika a poskytuje mu v praci takovy prostor k tak rozsahlemu lingvistickemu prujmu. Dejte mi prosim tipa na noveho zamestnavatele.
dik.

1:27 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Pan Bubeník se zaměstnává sámo a zaměstnává i ostatní. Jestli On není náhodou hlavní "vykořisťovatel"!
http://www.bis.cz/zamestnani.html
http://www.bis.cz/inspekce.html

3:11 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Vaše úvaha je mylná, protože pan Bubeník nemusí být vůbec zaměstnán ...

4:27 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Vazeny pane,
jak jste mi dal odkaz na ty www. stranky bis, tak tam pan Bubenik nemuze byt zamestnan, pac tam pozaduji fyzicke a dusevnu zdravi. A to mi v tomto pripade nejak nestimuje.
Pokud to melo byt urceno ale pouze mne jako tip na noveho zamestnavatele, tak vrele dekuji za informaci.

5:55 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Pan Bubeník je naopak velice moudrý hospodář, starající se nejen o sebe, ale zejména o práva a blaho ostatních spoluvlastníků.

11:26 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Výše máte napsáno, že se zaměstnává nejen sám, ale i ostatní, jakožto nezaměstnaný spolumajitel Bubeníkovi Informační Služby.

11:28 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Pan admin je vtipalek.
Ruznar s Bubenikem uz o sobe pisou ve treti osobe,z Grusera se stal poustevnik a nekde za Prahou obijma stromy.
Zbytek baraku je doufam na tom dusevne o mmnoho lepe.

4:33 odp.  
Anonymous Anonymní said...

ad v devítimylijardové osobě anebu v jedné jediné kůži zapsáno kouzel je mnohem víciaj:

007. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnou holku. Ona zajde za Teebou a řekne Ti: "Chtěla jsem Ti říct, že v centrální bubance jsi fakt, skutečně, opravdu, ale doopravdy nejlepší, ozdoba přístřeší." Tak tomuhle se říká "branding" neboli rozpoznání značky a upoutání se na ni.

K tomu srovnej!
Něco málo ze strategie marketingu

1. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnou holku. Přijdeš k ní a řekneš jí: "V posteli jsem fakt dobrej." Tak tohle byl klasický "direct marketing".

2. Jsi na večírku s partou kamarádů a vidíte fakt krásnou holku. Jeden z kamarádů k ni dojde a řekne jí: "Vidíš toho kluka tamhle? Ten je v posteli fakt dobrej." Tohle byla "reklama".

3. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnou holku. Přijdeš k ni a požádáš ji o její telefonní číslo. O dva dny později jí zavoláš a řekneš jí: "V posteli jsem fakt dobrej." Tohle byl případ "telemarketingu".

4. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnou holku. Vstaneš, upravíš si trochu oblečení, přistoupíš k ni, nabídneš ji, ze ji objednáš skleničku. Otevřeš ji dveře, protože se rozhodla odejít. Podáš ji kabelku, protože jí upadla. Nabídneš jí cigaretu a řekneš jí: "V posteli jsem fakt dobrej." Tomuhle se říká "public relation" neboli P.R.

5. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnou holku. Vzpomeneš si, ze ji vlastně už znáš. Přijdeš k ní, trochu jí osvěžíš paměť a řekneš jí: "Vzpomínáš, jak dobrej jsem byl v posteli?" Tohle byl CRM - "customer relationship management".

6. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnou holku. Ona zajde za tebou a řekne ti: "Chtěla jsem ti říct, že v posteli jsi fakt dobrej." Tak tomuhle se říká "branding" neboli rozpoznání značky a upoutání se na ni.

7. Jsi na večírku a vidíš fakt krásnou holku. Přijdeš k ní a řekneš jí: "V posteli jsem fakt dobrej." Tak tohle byl klasicky příklad klamavé reklamy.

8. Jsi na večírku s partou kamarádů a vidíte fakt krásnou holku. Jeden z kamarádů k ní dojde a řekne jí: "Vidíš toho kluka tamhle? Ten je v posteli fakt děsnej, já jsem mnohem lepší." Tohle byla nekalá soutěž.

9. Jsi na večírku s partou kamarádů a vidíš fakt krásnou holku. Přijdeš k ní a řekneš jí: "Nevím, co ti naslibovali ostatní, ale já ho mam dlouhýho 35 cm v klidovém stavu a v posteli jsem lepší než všichni ostatní dohromady!". Tohle bylo výběrové řízení pro stáDní zakázku.

3:35 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Pan Bubeník má prý pověst vykníkajíciahohoho gloglogloobálníhohoho nuceného správce, který opravuje, zpravuje a tím spravuje vězničtku svou
(
* http://www.jimcarreyonline.com/mediadl.php?u=|videoclips|truman|truman.wmv
* http://www.jimcarreyonline.com/videoclips/clips.html?m=truman
* http://www.imdb.com/title/tt0120382/
)
gloglogloobalizovanou, ou!

(cia) admin admina ~ kontrolka kontroly

4:34 dop.  
Anonymous Anonymní said...

HiBama HiBama anebu Emerickým PR rezidentem bude kačer Donald
Lihové noviny: Americkým PR rezidentem bude kačer Donald **. **. 2***
Zajímavosti ~ Strana: o)
Emerickým PR rezidentem bude kačer Donald

Wild Duck
Američané jsou průběhem PR rezidentských voleb naprosto znechuceni. Ruční
přepočítávání hlasů floridských voličů skončilo fiaskem a otázka prvního
muže je v kolébce demografie stále nezodpovězená. "Už nám nepomůže ani
zázrak, nestihneme to," uvedl na adresu přepočítávání šéf volební komise.
Nejvyšší soud NSA však poskytl agentuře Wild Duck zásadní zprávy. "Pokud se otázka
nevyjasní, využijeme své kompetence a do vypsání nových voleb jmenujeme
svého kandidáta," uvedl předseda Nejvyššího soudu. WD získala informace,
podle nichž se nejmocnějším mužem světa stane kačer Donald a Bílý dům bude
přestěhován do Bubuwoodu. "Pro kačera hovoří to, že je neuvěřitelně
schopný, úspěšný a všichni hohoho mají rádi," píše se ve zprávě,
kterou má WD k dispozici. Dalšími kandidáty jsou Pepek námořník, myšák Micky
a Arnold Schwarzenneger. Jejich šance jsou však podle volebních manažerů ve
srovnání s Donaldem prakticky nulové. :D

5:53 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Od Adama byli hlupáci vždycky ve většině. (Delavigne)

1:05 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Zpravodajství z radnice
Informace z jednání Rady MČ Praha 14

Na svém 29. jednání dne 19. 12. 2007 Rada

Souhlasila se zveřejněním záměru na pronájem části pozemků na rohu ulic Borské a Za Černým mostem společnosti Hampshire Nový Hrádek, s.r.o.

* Pro dokončení stavby bytového domu v dané lokalitě je nezbytně nutné, aby bylo zřízeno provizorní parkoviště a udělen souhlas s prodloužením stavby. Na dokončení rozestavěné stavby mají zájem občané okolních budov, neboť stavba zhoršuje podmínky pro bydlení v dané lokalitě. Toto parkoviště by mělo být užíváno obyvateli z ulic Peluškova a Lipnická jako alternativa za omezení v jejich místě bydliště.

http://www.praha14.cz/~listy/2008/2/zpravodajstvi.htm

4:05 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Takhle bude vypadat 5. etapa:

www.bytynovyhradek.cz

MB

4:32 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Mohli byto zkůšat prodávat pod mottem "Kupte sis bejbiboks vkarlíkárně!"

:D

5:13 dop.  
Anonymous Anonymní said...

jednatelmi firmy novy hradok (tzv. developer) su izraelci z predstavenstva eshelu....:))))
....to nepotrebuje ziaden komentar:)

5:25 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Spletl jste se nestavi to Novy Hradek, ale Hampshire Novy Hradek.....

11:19 odp.  
Anonymous Anonymní said...

FYI: Uf, geodeti uz zameruji staveniste!

12:57 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Na rumišti mezi mučňákem Pramen a kiržovatkou u skvošzentra má být do dvou let další pobytový dům s bejbiboksy!

Zdroj: Zpravodajská službiska Kaderřnictví na rohu Lipnické a Lásenické

:D

12:17 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Hlavně aby dům nepřekrýval rohy 1444 a 1447! Správně by mělo být připomínkové řízení, obeslání sousedů! Jak je tomu v pirpadě pobytových domů!?

12:19 dop.  
Anonymous Anonymní said...

To prekryvat bude. Pripominkove rizeni take bylo pred zmenou stavby pred dokoncenim a obeslani neni nutne, kdyz je vice ucastniku, staci to dat na nastenku na urade.

12:35 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Dobry den,

pripominkove rizeni preci bylo, nekdy predloni v prosinci, kdyz se provadela zmena stavby pred dokoncenim. Urad ucastniky neobesila }pokud jich je hodne), oznameni o ustnim jednani vysi vzdy na uredni desce cca 14 dnu, musi se to sledovat. To prekryti rohu jsem se uz tehdy snazil komentovat, nicmene pokud nemate padne argumenty, jako ze nevyhovi denni osvetleni apod, tak nic nezmuzete. Do U to stale zustava, ale domy se trochu vysunuly z atria do ulic.To prekryti bude cca 1 m a pak to odskoci na balkon (tedy nase loznice budou v takovem "zalivu").
To schematko od Eshelu to tehdy dostatecne nezobrazovalo.

M.Spilka

1:09 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Vyhoda je, ze bude dum (a castecne i balkon) ze strany lepe kryt proti vetru.

1:13 dop.  
Anonymous Anonymní said...

vizualizace z webu bytynovyhradek ~ ad porsba: nahled V. etapy z projektu / z rizeni

http://bytynovyhradek.cz/home/visualisation.php
loznice to cele prekryje, nebudeme v nich mit vubec svetlo a budou cumet na balkon, to bude teda super


ROVNA SE DODATEK K:
Subject: prosba: nahled V. etapy z projektu / z rizeni
To: Martin Spilka

Mate prosim k dispozici nahled V. etapy z projektu / z rizeni nebo odkaz na nej?
Diky. Mj. jej dejte na web SVJ.
Diky. BT

1:31 dop.  
Anonymous Anonymní said...

primy odkaz na stav projektu: zatim nic, uvidime, co se tam zacne objevovat

http://bytynovyhradek.cz/home/realisation.php

1:58 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Pro upřesnění: Stavebníkem OPĚT je: BANDA UKRAJINCŮ, CO. JE SCHOPNA ZAZDÍT MÍSTO NA PLYNOMĚR TAK, ŽE TAM PAK PLYNOMĚR NELZE NAPOJIT BEZ TOHO, ANIŽ BISE MOSILO KLADÍVKEM ZVĚTŠOVAT TAK, ABY ŠEL PLYNOMĚR ZAVŘÍT! :D teda spíš :(((

3:22 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Dobrý den,
dům bude do tvaru U, tak jak bylo vydáno stavební povolení. Pokud jste viděl nějaké kolíky mimo budoucí půdorys domu, tak šlo patrně o nové přípojky.
S pozdravem
D.Louda

4:20 dop.  
Anonymous Anonymní said...

ad DOTAZ PRO IMPACT CORTI

Dobrý den a ještě jednou díky za info.
Máme prosím ještě dotaz za všechny SVJ a obyvatele 1. - 4. etapy najednou, kdy budou na http://bytynovyhradek.cz/home/prices.php a kdy se opravdu, ale opravdu začne stavět, tj. aspoň který měsíc a do kdy řádově bude hlavní stavba a na kdy máte prosím naplánovánu kolaudaci?
Díky.

5:09 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Vážení,



Dostavba obytného souboru Kyje – Hutě, Blok H – V.etapa spojí předchozí etapy, uzavře blok bytového domu a vytvoří tak celek půdorysného tvaru písmene U.

Půdorysné uspořádání se v místě napojení na stávající bloky v jednotlivých podlažích liší a je těžké jej slovně popsat. Nejvhodnější a nejjasnější by bylo nahlédnutí do projektové dokumentace, která je uložena zde na úřadě. Kterýkoli úřední den je možno osobně navštívit stavební úřad a jako účastník můžete nahlédnout do spisu.

V podélné linii vnější fasády poslední blok nepatrně vystupuje před linii stávajícího domu. Hranici pozemků pč. 2886/3 a 2886/78 kú.Kyje, na kterých je umístěn, nepřekračuje.



S pozdravem

Ing. M. Šiklová

Odbor výstavby a dopravy

ÚMČ Praha 14

3:15 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Ciglerova/Ocelkova je odsud ca 2km, toz si holt musime parking najit sami


Forwarded message ----------
From: Marcela Náplavová naplavova@impact-corti.cz
Date: 28.2.2008 14:57
Subject: Parkovací stání


Dobrý den,
Náhradní parkování je možné buď v ulici Lipnická č.p. 1442. Zde je podzemní
garáž. Měsíční pronájem místa činní 1000 Kč + 19% DPH.V případě zájmu,
obratem zašleme smlouvu.
Druhá možnost parkování je mezi ulicemi Cíglerova a Ocelkova. Toto
parkoviště je zdarma, pouze 850 Kč je záloha na pager.


S pozdravem

Lucie Soukupová


IMPACT-CORTI s. r. o.
Lighthouse Vltava Waterfront Towers
Jankovcova 2c, CZ - 170 00 Praha 7
Tel. : +420 221 511 160
Fax : +420 221 511 169
Email: naplavova@impact-corti.cz
Skype: m.naplavova.impact-corti
Web : www.impact-corti.cz


***************************************************************************
This email and any attachments are confidential to the intended recipients
and may also be privileged. If you are not the intended recipient please
delete it from your system and notify the sender. You should not copy it or
use it for any purpose nor disclose or distribute its contents to any other
person.
***************************************************************************

6:08 dop.  
Anonymous Anonymní said...

povinnost zajistit parkování

http://www.google.com/search?ie=utf-8&q=povinnost+zajistit+parkov%C3%A1n%C3%AD

6:12 dop.  
Anonymous Anonymní said...

http://www.kartinki.cz/show-galery-pan_s_papirem.html
http://www.kartinki.cz/show-pic-10144.html

http://www.stream.cz/kategorie/113-gynekologie-2-hq

horzmir na hradku na tankodromu anebu tele blb bis

http://www.stream.cz/video/39856-kalendar-misi-a-risi-horymir

6:39 dop.  
Anonymous Anonymní said...

http://www.kartinki.cz/show-pic-10159.html

6:41 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Bonjorno, nahradku.blogspot.com!
Viagra, Levitra e Cialis generici e originali. Viagra Originale da 7 euro la [url=http://farmamed.fora.pl/ ]Come Compra cialis online[/url] comprare cialis online ajnooatf emljrexc fchvkags. 08.21.09 | 04:08am [url=http://farmitalia.fora.pl/ ]Dove Comprare cialis generico[/url] acheter cialis en ligne @ 2009-08-19 00:38:12; polkqarw, cialis vendita, [url=http://milanofarma.fora.pl/ ]Come Compra cialis in Italia[/url] Acquisto online di viagra generico e originale. Compra levitra e cialis. Ordina [url=http://farmanova.fora.pl/ ] Comprare cialis online[/url] lrknutht, Onde Compra Cialis Generico online. Como Compre Cialis online [url=http://farmaroma.fora.pl/ ]Come Comprare cialis [/url]

12:23 dop.  
Anonymous Anonymní said...

[url=http://www.comprarecialisgenericoinitalia.it/]acquistare cialis senza ricetta[/url]

[url=http://www.comprarelevitrainitalia.it/]levitra 20 mg costo[/url]

[url=http://www.comprareclomidonline.it/]clomid senza ricetta[/url]

[url=http://www.comprarepropeciainitalia.it/]propecia costo[/url]

[url=http://www.comprareviagrainitalia.it/]viagra generico[/url]

12:03 dop.  

Okomentovat

<< Home